Povreda Dala Varešanovića ne izgleda dobro

Napustio meč uz pomoć ljekara

Povreda Dala Varešanovića ne izgleda dobro

M. Šljivak

Dal Varešanović donio je danas pobjedu FK Sarajevo u meču protiv FK Krupa.

Ovaj 19-godišnji veznjak Bordo kluba je pogodio na asistenciju Slobodana Milanovića i postigao je pogodak na svom debiju za prvi tim Sarajeva.

Međutim, potom je došlo do povrede ovog mladog fudbalera. U pokušaju da zaustavi protivnika Varešanoviću je stradalo koljeno i njegovi jauci su se mogli čuti na stadionu Koševo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije Dal mogao da se osloni na nogu. Uz pomoć ljekarske ekipe je napustio teren i otišao je u svlačionicu, te će biti podvrgnut pregledima koljena.

Ne izgleda dobro, ali nadamo se svakako da Varešanović nije doživio težu povredu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Baksuzluk , mali nam donjeo pobjedu i onda ova povreda , nadam se da nije nista ozbiljno
17 0
ayd
Cuj sepajuci pa nije ker, valjda hramljajuci. Dalu brz oporavak
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi