Marinović: Očekivao sam tešku utakmicu, sada idemo mirno na pauzu

Nakon trijumfa protiv Krupe

Marinović: Očekivao sam tešku utakmicu, sada idemo mirno na pauzu

H. Zilić

Nakon trijumfa Srajeva protiv Krupe rezultatom 1:0, na press konferenciji komentar je dao trener Bordo tima, Vinko Marinović.                                       

Marinović se dotakao i povrijeđenih igrača, ali i prokomentarisao je slabu efikasnost svog tima.

"Očekivao sam tešku utakmicu. Čestitam igračima. Imali smo snage da dobijemo ovu utakmicu. Nakon dva poraza u prvenstvu ova pobjeda je ok, idemo mirno na pauzu. Ne znamo šta je sa povredom Varešanovića, nadamo se da nije ništa ozbiljno", rekao je Marinović, a zatim nastavio:

"Hebibović je imao problema sa aduktorom, Sušić sa zadnjom ložom, ima tu i suspendovnih igrača. Dobro, pauza je u prvenstvu i nadam se da će sve sanirati."

Imao je riječi hvale za Dala Varešanovića.

"Sretni smo što je dao gol, s druge strane nadamo se da nije teža povreda. Dal je dobro radio i dobio je povjerenje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon pauze nada se boljoj efikasnosti.

"Uvijek postoji pritisak. Dali smo jedan gol i sada će nam biti mnogo lakše, vratit će se neki igrači i nakon pauze idemo jače."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Nadam se moj Vinko - nadam se , prodajom Amara i Benje koji su nosili nasu igru smo postali prosjecna ekipa - adekvatne zamjene za njih dvojicu ni na vidiku / ofanziva ocajna
8 1
Sarbit2019
Rutinski na pauzu dobiti Listicu i to bi bilo to za sezonu 2020/21 + KUP
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije