Sada slijedi pauza u Premijer ligi

Ko će od nogometaša na produženu pauzu: Problemi za Željezničar, Velež, Radnik, Tuzlu City...

Samir Mlaćo

U Premijer ligi naše zemlje sada slijedi pauza.

Razlog su reprezentativne akcije pa će premijerligaši imati dvije sedmice da se dodatno spreme za izazove koji ih očekuju u posljednjem činu ove sezone.

Pojedini nogometaši zbog kartona ipak će na nešto dužu pauzu.

Željezničar će u Tuzlu na megdan Slobodi bez Franeta Ikića i Luke Miletića, dok će Slobodi nedostajati kapiten Amar Beganović.

Tuzla City će biti bez sinoć isključenog Nermina Crnkića, ali i bez golmana Azira Muminovića. Na drugoj strani Krupi će nedostajati samo Sanin Muminović.

Sarajevo će u derbiju sa Širokom Brijegom biti bez Andreja Đokanovića, dok su gosti kompletni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik je u velikim problemima pred Borac. Darko Nestorović neće moći da računa na Ermina Huseinbašića, Nenada Nikića, Neima Mekića i Ivana Šuberta.

Borcu će nedostajati samo Aleksandar Vojnović. Velež na Koševo stiže bez novopočenog reprezentativca Obrena Cvijanovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.