Ovo je situacija zbog koje su iz FK Željezničar tražili penal: Protiv nas se ovakve stvari sviraju
Sporna situacija zbog koje su igrači Željezničara tražili penal

Osim nakon utakmice imao komentar

Ovo je situacija zbog koje su iz FK Željezničar tražili penal: Protiv nas se ovakve stvari sviraju

M. Šljivak

Željezničar i Tuzla City remizirali su danas na Grbavici (0:0) u susretu 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Domaći tim je u ovom duelu bio nešto bolju, ali na kraju nisu uspjeli postići pogodak koji bi im donio tri boda.

Ponovo je na Grbavici nakon utakmice bilo govora o sudijskim odlukama. Domaći su dva puta tražili penal, a Amar Osim se posebno osvrnuo na situacju u kojoj je Goran Brkić igrao rukom u kaznenom prostoru.

"Mi smo četiri kola bez pobjede, ali u svim utakmicama smo imali nesreću. Imali smo je i danas, ali sam uvjeren da se ovakve stvari protiv nas sviraju. Ruka je danas bila, ne kažem da je penal. Ne komentarišem suđenje, komentarišem utakmice i ništa drugo neću reći", istakao je Amar Osim nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Situacija koja je izazvala proteste domaćih fudbalera (Foto: T.Hebib / SportSport.ba)

Husref Musemić je također imao komentar o ovoj situaciji.

"Dobio sam informaciju da je neko igrao rukom, ali to nisam vidio. Sada kada to pogledam na TV-u ili telefonu moći ću više reći. Odmah me s terena pitate jesam li vidio i kako bih reagovao, pa nisam ja Space Shuttle. Kako bih reagovao? Pa šta bih reagovao penal, pa penal Bože moj, život ide dalje. Svira se svakakvih penala ovdje pa šta ima veze mora se ići dalje", dodao je trener Tuzla Cityja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Krenulo je KMECANJE kmeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeee i OPET kmeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeee i OPET kmeeeeeeeeee kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeee kmeeeeeeeee...zasto Dama iz Londona ŠUTI javi se javi se...kmeeeeeeeeeee kmeeeeeeee kmeeeeeee i OPET kmeeeeeeeee kmeeeeeee kmeeeeeee.....
16 27
Ajax11
Amare ostani
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi