Dao intervju za Marcu

Luis Suarez otkrio da li još uvijek gleda utakmice Barcelone i postoji li opklada njega i Messija

E. Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez je prošlog ljeta neočekivano iz Barcelone prešao u Atletico Madrid.

Suarez je pružao odlične igre u dresu katalonskog kluba, ali je bivši predsjednik Josep Bartomeu na iznenađenje svih odlučio da ga stavi na transfer listu i poruči mu da je višak u klubu.

Urugvajac je na kraju prešao u Atletico Madrid i nastavio s odličnim igrama, a u Barceloni se sada sigurno kaju što su tako lako pustili jednog od najboljih napadača svijeta u klub s kojim se bore za titulu.

Suarez je jučer dao intervju za Marcu u kojem je, između ostalog, otkrio da li još uvijek prati utakmice Barcelone.

"I dalje gledam Barcelonine utakmice jer obožavam nogomet, a tamo igra puno mojih prijatelja. Divim se timu čije sam boje branio i uvijek ću biti zahvalan Barceloni", priznao je Suarez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, poručio je da između njega i Lionela Messija nema nikakve opklade što se tiče toga ko će biti najbolji strijelac La Lige. Trenutno je Messi ispred sa 23 gola, a Suarez je zabio četiri gola manje.

"Opklada s Messijem tko će osvojiti Pichichi i dalje ne postoji, ali mogli bismo nešto smisliti u posljednjih nekoliko kola. Svaki dan pričam s Messijem. Dosta pričamo o fudbalu, ali i o privatnim stvarima", dodao je Suarez.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.