Dojučerašnji kapetan tima 'na ledu'

HKK Zrinjski suspendirao Tihomira Vranješa · Saznajemo

Mostarski HKK Zrinjski, koji je sjajno ušao u ovu 'korona sezonu' u posljednje vrijeme bilježi uglavnom poraze, a u klubu osim toga ima novosti koje će se odraziti na stanje u timu. 

Zrinjski je suspendirao svog dojučerašnjeg kapetana momčadi i ne tako davno najboljeg košarkaša ovog tima. Naime, Tihomir Vranješ, Gruđanin koji je u ovoj sezoni svojim igrama zaslužio i poziv izbornika bh. reprezentacije Vedrana Bosnića suspendiran je od strane kluba 'zbog odnosa prema ekipi i klubu' kako smo doznali iz izvora bliskog klubu.

Vranješ, koji je u Zrinjski došao u prošloj sezoni, jedno je vrijeme bio i među najboljim strijelcima lige, no u posljednjih nekoliko utakmica njegov učinak je drastično opao, te je bilo evidentno da se s ovim košarkašem nešto događa. Suspenzija od strane kluba odgovor je na pitanje šta i kako, a ugovor koji Vranješ ima s prvacima BiH iz 2018. godine istječe uskoro pa je vrlo vjerojatno da je ovaj košarkaš odigrao svoje posljednje minute u dresu s lentom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.