Foto - Instagram

Daniela je precrtana Wanda

Ona je zamijenila Wandu u Maxijevom naručju: Mnogi su u šoku jer su veoma slične

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Maxi Lopez godinama je bio u centru pažnje zbog činjenice da ga je bivša supruga Wanda Nara prevarila sa saigračem i prijateljem Maurom Icardijem.

Italijanski mediji su godinama brujali o ovoj farsi. Icardi je iskoristio prijateljstvo sa Maxijem kako bi mu ukrao ženu i već godinama Wanda je u braku sa Maurom.

Ipak, Maxi odavno za Wandom ne pati, ali je našao djevojku koja neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu.

U njegovom zagrljaju je atraktivna Daniela Christansson sa kojom Maxi itekako uživa i među njima vlada veliko poštovanje i ljubav.

Mnogi ipak tvrde da je Lopez odabrao baš Danielu jer liči na njegovu bivšu suprugu, ali to su očigledno samo puste priče.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.