"Icardi i Wanda se puno seksaju? Pa vi ne znate za Lassissija..."

Daniele Adani o svom nekadašnjem saigraču

"Icardi i Wanda se puno seksaju? Pa vi ne znate za Lassissija..."

E. Škorić

Bivši italijanski nogometaš Daniele Adani gostovao je kod legendarnog Christiana Vierija na njegovom kanalu na platformi Twich.

Njih dvojica opušteno su razgovarali o nogometnim, ali i manje nogometnim temama. Bilo je govora i o seksualnim odnosima nogometaša. Poznato je da su Mauro Icardi i njegova supruga Wanda ranije izjavljivali da su znali i po 12 puta dnevno imati spolne odnose.

No, Adani, koji je igrao za Inter i Fiorentinu, smatra da je tu neprikosnoven Saliou Lassissi, nogometaš iz Obale Slonovače koji je igrao u Seriji A za Parmu, Sampdoriju, Fiorentinu i Romu.

"Kad se vrati iz Obale Slonovače, bude iscrpljen do te mjere da nema snage da istrči jedan krug na treningu. Objasnio mi je da dobije brdo pisama i fotografija svaki put kad se vraća u svoju zemlju i odlazi s tri ili četiri djevojke svakog dana. Onda se vrati u Italiju i treba mu oko mjesec dana odmora", uz smijeh je rekao Adani.

Karijera Lassissija se završila tako što je pretrpio frakturu tibije i fibule tokom prijateljskog meča protiv Boca Juniorsa u dresu Rome.

Promo

Top Komentari

Krosteutegurovic
E čime se vi bavite svaka vam čast. Ovo je baš udarna sportska vijest
11 0
BogatiDijasporac
Bravo Škoriću, gnjido.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi