Ubjedljiv trijumf

Sloboda u Kikačima zabila čak osam golova

Admin Čaušević

Sloboda je danas u Kikačima odigrala meč protiv domaće Mladosti kao uvertiru uoči nastavka premijerligaške sezone i derbija protiv Željezničara.

Na stadionu Tom – Cat Arena Crveno-crni su ostvarili ubjedljivu pobjedu protiv Mladosti od 0:8 (0:1). Mladen Žižović je isprobao sve prvotimce kroz dva kombinovana sastava.

U vodstvo su gosti došligolom Ševkije Resića iz penala, a drugo poluvrijeme donosi sjajnu partiju Roberta Miškovića koji je četiri puta tresao mrežu Mladosti. Golove su još postigli Kenin Devedžić i Nikola Leko, da bi konačnih 0:8 iz slobodnog udarca postavio Adnan Islamović.

"Sve je proteklo u najboljem redu. Bio je ovo jedan dobar trening – meč i najvažnije je da je okončan bez povreda. Igrali smo protiv vrlo korektnog domaćina i ovom prilikom im se zahvaljujem na gostoprimstvu“, rekao je Mladen Žižović nakon utakmice u Kikačima.

Utakmica protiv Željezničara igra se u subotu na stadionu Tušanj s početkom u 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti