Sloboda u finiš sezone ulazi sa tri nova imena?

Tuzlake očekuje borba za opstanak

Sloboda u finiš sezone ulazi sa tri nova imena?

H. Zilić

FK Sloboda će do kraja sezone u PLBiH voditi borbu za opstanak, a kako stvari stoje tuzlanski tim u finiš sezone će ući jači za tri nova imena.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, nova imena u redovima Tuzlaka bi trebala biti Adi Terzić, Nemanja Ilić i Bojan Đorđić.

Terzić (23) je defanzivac koji može igrati i na pozicjima beka i štopera. Cijelu karijeru je proveo u Švedskoj igrajući za Mjjalby, Syrainsku, Dalkud, a ima i sedam nastupa za U19 tim Švedske.

Nemanja Ilić ima 28 godina, također je defanzivac. Odlične partije je pružao u Bačkoj i Rabotničkom, a zadnji angažman je imao na Tajlandu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I konačno 26-godišnji Bojan Đorđić je posljedni angažman imao u češkoj Opavi, a prije Opave nosio je dres Slovana, Taborskog, Varnsdorfa, a karijeru je počeo u BiH u ekipi Modriče. Igra na poziciji krila i ofanzivnog veznog.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Pojacanja za 2 lige sjever
5 11
GiS
Boga mi se fino Sloboda pojacala, ne znam sto to ranije nisu radili, a ne sada. Hajde Sloboda nakantajte anamo one!
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti