Foto - Screenshot

Nevjerovatna intervencija

Pogledajte Llorisovo čudo kojim je spasio Francusku

M. Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć na Grbavici od Francuske sa 1:0.

Antoine Griezmann je zabio jedini gol na utakmici u 60. minuti meča, ali bh. selekcija je odigrala jako dobar meč i dobro se branila u većem dijelu susreta.

Lako su Zmajevi mogli doći i do prednosti u 25. minuti meča. Međutim, Hugo Lloris je nestvarnom odbranom spriječio BiH da povede.

Miralem Pjanić je bio taj koji je ubacio iz kornera, Anel Ahmedhodžić šutira glavom, a Lloris čudesnom odbranom spašava svoju selekciju.

Zaista vrhunska odbrana koja je na kraju Francuzima donijela mnogo i ko zna kako bi se utakmica razvijala da je selekcija BiH povela u ovom susretu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.