6

Komentari (6)

starigrad
U posljednje dvije godine naša najbolja utakmica. Valjda je ovo nagovještaj još boljih igara a samim tim i rezultata. Ima dosta mladih igrača koji bi mogli godinama igrati za našu BiH.
Alen23
Malo nam je srece trebalo valjda ce nam doći protiv Ukrajine u gostima
Arnel925
Šteta ovdje da smo zabili uzeli bi 100%. Jedino vrijeme kad smo na trenutak izgubili koncentraciju je bilo kad smo primili gol inače smo igrali fenomenalnu utakmicu. Rezultat nije možda najbolji. Ali smo igrali protiv trenutno najbolje reprezentacije svijeta i suprostavili smo se kao slabo koja druga reprezentacija protiv nji. I sigurno ova igra jučer daje nam zapravo da budemo među top 25 selekcija svijeta ako ovako samo nastavimo nema zime za našu reprezentaciju.
roki-rokic
Alime najvise dojmila formacija 5-4-1 jos samo Stevanovica forsirati na mjesto Todorovica.
cogoH
Sreca da nismo dali go, onda bi bilo 1:6
Abdulah123
Idi prati kriket
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti