Petev je bio taj koji je vodio utakmicu, potvrdio je to Rahimić

Sve vrijeme bili u kontaktu

Petev je bio taj koji je vodio utakmicu, potvrdio je to Rahimić

A. Čaušević

Iako nije bio na klupi Ivaylo Petev je bio taj koji je vodio cijelu utakmicu protiv Francuske. 

Na press konferenciji poslije utakmice Elvir Rahimić je potvrdio kako je Petev bio taj koji je donosio sve ključne poteze kada je u pitanju klupa BiH.

"Kad se izgubi, onda je žao svima. Izgubili smo poslije jedne dobre utakmice. Znamo ko je protivnik, to je najbolja reprezentacija na svijetu. Prikazali smo dobru utakmicu", rekao je Rahimić na početku pressice.

"Uz komunikaciju sa selektorom Peteovom smo odlučili da napravimo zamjene, da smo se otvorili ranije možda bi primili još neki gol."

"Bili smo u kontaktu sve vrijeme sa selektorom Petevom. Nismo se još čuli poslije utakmice", dodao je on.

Kratko je prokomentarisao remi Ukrajine i Kazahstana (1:1) što odgovara BiH.

"To je dobar rezultat za nas. Ipak je Ukrajina dobra reprezentacija koja ide na drugo mjesto kao i mi."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nastavak kvalifikacija?

"Ako budemo igrali kao večeras i protiv ostalih selekcija možemo napraviti dobar rezultat, uz ovakav odnos i igru šta su momci večeras pokazali", kazao je Rahimić.

Top Komentari

BigBabo
Kakav mi i fudbal, poglesajtese na makedonce kako su poderali save. To je problem kod nas neigramo borbeno. Ona francuska nije neki bauk od repke. Mogli smo uzeti francuze da smo igrali borilacki, kod nas je s guza ba cuz, pa dokle vise ljudi ba. Mjenjajte taj levatski stil igre. Toliko od mene.
1 23
celikze
Bravo strucni stab bravo igraci...mislim da ovaj sistem igre puno bolje nam lezi i da bi ovo trebali forsirati....samo Orsetiju da pozdravim cijeli zenski rod...ovi uhljupi kolonijalisticki samo se deru zasticeni kao polarni medvjedi...Bravo momci
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije