Nevjerovatno šta je uradio

Bivša zvijezda evropskog fudbala pretukla roditelje, uhapšen je s krvavim farmerkama!

Admin Čaušević

Nevjerovatnu glupuost napravila je nekadašnja zvijezda evropskog fudbala. 

Fredyja Guarina se mnogi sjećaju po njegovim igrama u Interu, a i bio je član generacije Porta koja je 2011. godine osvojila Europa ligu.

Kolumbijac je trenutno član Millonariosa iz Bogote, a danas je uhapšen u Bogoti nakon nevjerovatno skandala.

Naime, ovaj 34-godišnajk je uhapšen nakon što je napao roditelje, prije svih svog oca, a zatim i ostale članove porodice.

Na videu se može vidjeti Guarin u krvavim farmerkama te kako ga policajac privodi. Pravi razlozi za ovaj skandal tek treba da se otkriju.

Inače, Guarin je prije nekoliko dana tražio slobodne dane, klub mu je izašao u susret, da bi danas napravio prvoklasni skandal.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.