Bivši italijanski fudbaler uhapšen jer je u plasteniku uzgajao marihuanu

Nalazi se u kućnom pritvoru

Bivši italijanski fudbaler uhapšen jer je u plasteniku uzgajao marihuanu

E. Čaušević

Bivši igrač Juventusa, Intera, Rome i Parme Luigi Sartor uhapšen je zbog uzgajanja marihuane.

Sartor je važio za jednog od velikih potencijala italijanskog fudbala, ali nikada nije uspio da ostvari karijeru koja mu se predviđala.

Nastupao je na Apeninima za mnoge klubove, a između ostalih to su bili Juventus, Inter, Roma i Parma. No, nakon što je završio karijeru 2009. godine posvetio se nekim drugim poslovima.

Jutros je potvrđeno da je Sartor uhapšen zbog sumnje da uzgaja marihuanu u svom plasteniku.

Sartor je uhapšen u jednoj kući u blizini parme gdje je uzgojio 106 biljaka marihuane. Policija ga je pratila neko vrijeme, te je uhapšen u petak kao dio velike akcije. Nalazi se u kućnom pritvoru i brani se šutnjom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi