Trener Borca nakon Radnika

Maksimovć: Zakarić je neko ko ima svoje ime i prezime i kada je naštiman on je ozbiljan igrač

Endin Čaušević

Fudbaleri Borca večeras su u gostima pobijedili Radnik sa 3:1 u meču 24. kola Premijer lige.

Borac je uspio da dođe do tri boda u Bijeljini golovima Ziljkića, Zakarića i Moraitisa.

Nakon utakmice trener gostiju Marko Maksimović je dao svoj komentar utakmice z Arena Sport.

"Sigurno da smo zadovoljni. Naš cilj je bio da pokušamo ostvariti maksimalan učinak. Imali smo problema s povredama i veliki hendikep je bio neigranje Vranješa i Vojinovića, ali momci koji su danas igrali su apsolutno opravdali povjerenje. Mislim da smo zasluženo pobijedili", rekao je Maksimović i osvrnuo se na partiju Gorana Zakarića.

"On je neko ima svoje ime i prezime i kada je naštiman kako treba on je ozbiljan igrač ne samo za ovu ligu nego i više. No, želim da istaknem cijeli ekipu, a ne samo pojedinca jer su odlično radili u ovoj pauzi i sada se okrećemo Kupu i meču protiv Klisa".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.