11

Komentari (11)

2323
E moj treneru...zato trebas uzeti tu svoju trenersku diplomu i pocjepati je..nista nemas od takvih pobjeda..nit ekipa nesto igra nit se ti ista pitas u ekipi..Ekipu ti sastavljaju i ti samo statiras kraj aut linije..kupujete utakmice ...Mlad si i nemas autoritet..to znaci da ces biti samo tu dok im trebas na taj nacin i tu je kraj tvoje trenerske...
admirmo
Pa jel te stid
bazaorao
Dzondzy
Bravo momci samo derite. Radnik razočaravajući danas na nivou kluba sa seoskim manirima.
MethodMan
Radnik da ima pare ko sto Borac ima, radnik bi posteno, za razliku od Borca
Dzondzy
Radnik je imao pare i veće od Borca izadji iz svog sela pa ćeš progledati, Bijeljina je privredno razvijenija od BL dva puta a i takva BL je zapostavljala Borac godinama sponzorski gledano. To što Radnik nema i što su spali na ovo im nije niko kriv nego oni sami. A ti bolje idi gledaj svoje dvorište nego što frustracije liječiš pljujući Borca.
user1579962154
VIP
Šta Borac pobjedio zbog penala? Hahahah Zaslužena pobjeda. Bravo velikanu! A Gigoviću zabraniti da sudi Borcu jer samo nanosi štetu našim pobjdama!
rabodimis
I gigovic ima ime i prezime.. kako vas vise nije stid, eto mi coravi, nista ne vidimo i ne znamo..
dam
Srami se laznih izjava I komentara..
PRESEDAN
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.