Šta se dešavalo nakon Sassuola?

Sukob u svlačionici Rome? Oglasio se i klub

Edmir Škorić
Teme:

Nakon remija Sassuola i Rome (2:2), pojavile su se glasine kako su pojedini igrači psovali treneru Paulu Fonseci u svlačionici.

Navodno su se pojedini igrači rimskog kluba odlučili sukobiti s Fonsecom verbalno, nezadovoljni određenim potezima portugalskog trenrea.

"Roma kategorički negira izvještaje o navodnom sukobu u svlačionici. Nije bilo nikakve svađe, a klub će se usredotočiti na borbu na oba fronta - Evropsku ligu i Seriju A", saopšteno je iz Rome.

Romi sada slijedi gostovanje Ajaxu u prvoj utakmici četvrtfinala Evorpske lige i u slulčaju novog neuspjeha, nema sumnje da će se tresti stolica Fonsece.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.