Snijeg stvorio probleme

Pod upitnikom meč Tuzla City - Sarajevo

Midhat Šljivak

Tuzla City i FK Sarajevo danas bi trebali odigrati prvi meč polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Međutim, snijeg koji je jučer padao cijeli dan zadao je brojne probleme organizatorima utakmice i stadion Tušanj je kompletan pod "bijelim pokrivačem" pred ovaj meč.

Organizatori su sada u trci s vremenom da sve očiste na vrijeme i da stadion pripreme za meč i za sada je odigravanje ovog duela pod upitnikom.

Ubrzo bi trebalo početi čišćenje terena, a konačnu odluku o odigravanju utakmice donijet će delegat pred sam početak utakmice.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Susret se trebao odigrati od 14 sati, a ako bude odgođen, vjerovatno će to biti za 24 sata.

Podsjetimo, zbog snijega je i drugi meč polufinala Kupa između Borca i Klisa, koji se trebao igrati jučer, pomjeren za danas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.