Sarajevo otputovalo u Tuzlu

Sutra meč Kupa BiH

Sarajevo otputovalo u Tuzlu

S. Mlaćo
Ekipa FK Sarajevo otputovala je u Tuzlu gdje će boraviti do sutrašnje utakmice protiv FK Tuzla City.

U okviru polufinala Kupa Bosne i Hercegovine bordo tim očekuje meč sa FK Tuzla City, a prvi susret će se igrati u Tuzli na stadionu Tušanj.

Meč koji nas očekuje najavio je i šef stručnog štaba FK Sarajevo, Vinko Marinović.

“Kada igrate subota – srijeda treba vam vremena, ali to je normalan proces u fudbalu. Iskoristili smo to vrijeme da se što bolje spremimo za utakmicu u srijedu. Imamo u ponedjeljak utakmicu sa Veležom, vidjet ćemo za sastav iSara kako ćemo igrati u Tuzli“, kazao je Marinović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sutrašnji meč počinje u 14 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starigrad
Hajmo Bordo Bijeli Kup više manje al ŠAMPIONSKA je ŠAMPIONSKA. To treba gurati do kraja ako BOG da
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi