FOTO - EPA

Ko će pobijediti?

Roma i Milan u borbi za napadačem Torina

A. Beganović

Milan i Roma će u ljetnom prelaznom roku bi trebali biti aktivni, a navodno su obje pomenute ekipe u potrazi za napadačem.

Prema pisanju italijanskih medija, Roma i Milan na ljeto svoje redove žele pojačati napadačem koji će biti dostojna zamjena za Edina Džeku i Zlatana Ibrahimovića.

Navodno im je na meti isti igrač. Radi se o 28-godišnjem napadaču Torina, Andrei Belottiju, kojeg oba kluba vide kao dugoročno rješenje za napad.

Belottiju se sviđa novi projekat podmlađivanja u Romi i vrlo rado bi se pridružio rimskom klubu, no problem predstavlja to što ekipa našeg Edina Džeke ne može ispoštovati zahtjeve Torina.

S druge strane, italijanski mediji pišu da je Milan spreman platiti 25 miliona eura Torinu tako da će biti zanimljivo pratiti gdje će ovaj sjajni fudbaler na kraju završiti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.