Juventus i Milan spremaju razmjenu igrača
Foto - EPA

Italijanski mediji tvrde

Juventus i Milan spremaju razmjenu igrača

M. Šljivak

Juventus i Milan mogli bi napraviti interesantnu razmjenu fudbalera.

Kako navode italijanski mediji, ozbiljno se razmišlja o razmjeni u kojoj bi učestvovali Federico Bernardeschi i Alessio Romagnoli i navodno bi lako moglo doći do završetka ovog posla.

Stara dama već traži zamjenu za Giorgija Chiellinija, koji će vjerovatno otići u penziju na kraju sezone. Idealno rješenje vide u kapitenu Milana Alessiju Romagnoliju i spremni su da Rossonerima ponude Federica Bernardeschija.

Iako se radi o kapitenu kluba u Milanu su navodno spremni da razgovaraju o razmjeni, a u sve je naravno uključen Mino Raiola.

Kontroverzni agent vodi brigu o karijeri oba fudbalera. Nema dileme da bi on bio najsretniji da se posao završi, ali treba svakako istaći da je ovo za sada samo ideja na papiru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U slučaju da se Milan odluči riješiti Romagnolija, morat će isplatiti oko sedam miliona eura ekipi Rome, odakle je ovaj fudbaler stigao na San Siro 2015. godine.

Romagnoli je od 2018. godine kapiten Milana i nema dileme da se navijačima ovog kluba ne bi dopalo da on ode iz kluba i to u redove velikog rivala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

demar
ne zna se koji je gori
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije