Neće ostati u Frankfurtu

Luka Jović za Bild otkrio gdje će igrati naredne sezone

Edmir Škorić

Srbijanski reprezentativac Luka Jović vjeruje da neće ostati u Eintrachtu.

Jović je trenutno posuđen njemačkom bundesligašu, ali ima ugovor s Real Madridom i on sam smatra da će se vratiti na kraju sezone u redove madridskog kluba.

"Volim Eintracht i to je za mene poseban klub u svakom pogledu, ali svi znaju da sam službeno igrač Reala. Vraćam se u Madrid na kraju sezone", kazao je za Bild Jović.

On je u Real stigao 2019. godine, ali blago rečeno nije se najbolje snašao i postigao je samo dva gola, zbog čega je i otišao na posudbu.

U dresu Eintrachta je Bijeljinac upisao 12 nastupa i dao je tri gola uz jednu asistenciju. Prva dva došla su u prvom nastupu i to nakon što je ušao kao rezerva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.