Stižu ohrabrujuće vijesti za Barcelonu: Koeman najavio promjene
FOTO: EPA

Pred El Calsico

Stižu ohrabrujuće vijesti za Barcelonu: Koeman najavio promjene

H. Zilić

Stižu ohrabrujuće vijesti za Barcelonu pred El Clasico protiv Reala.

Gerard Pique se vratio u trenažni proces i dobre su šanse da bude za vikend na raspolaganju Ronaldu Koemanu u najvećoj utakmici evropskog fudbala.

"Nakon pauze, Pique se vratio i ono što nas posebno raduje, odradio je čitav trening sa ekipom", saopštili su iz Barcelone.

Koeman je najavio promjene u ekipi pred duel protiv Reala, obzirom da Barcleonu nakon toga čeka i finale Kupa Kralja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Meč između Real Madrida i Barcelone na rasporedu je u subotu od 21 sat, a katalonski klub ga dočekuje sa dva boda više od najvećeg rivala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Čuj dobra vijest sto se Pique oporavio ? On zadnje dvije sezone više priča i pametuje nego što igra, u kakvoj je formi najbolje se vidjelo u utakmici protiv PSG
7 1
Zrinko
Navijam za Barcelonu od malena, ali treba mu se na kraju sezone zahvalit za sve.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti