Zidane već mjesecima radi posao zbog kojeg bi mogao dobiti status "besmrtnika" u Real Madridu

Transfer Mbappea sve izgledniji

Zidane već mjesecima radi posao zbog kojeg bi mogao dobiti status "besmrtnika" u Real Madridu

E. Čaušević

Španski mediji objavili su danas da je Kylian Mbappe odlučio da neće produžiti ugovor s PSG-om i da želio na ljeto da pređe u Real Madrid.

Mbappe s Parižanima ima ugovor do ljeta 2022. godine i u nekoliko navrata odbio je ponude da produži saradnju.

Mnogi mediji u Španiji danas su objavili da je Mbappe odlučio da napusti PSG i da mu je cilj da već ovog ljeta potpiše za Real Madrid što je njegov san još iz djetinjstva.

Madridski AS objavio je danas da je u sve to "upetljan" i Zinedine Zidane koji je u ulozi agenta u ovom slučaju. AS piše da je Zidane već mjesecima u konstantnom kontaktu s Mbappeom i kako stvari stoje od ljeta ćemo ga gledati u dresu kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Real Madrid bi on bio sigurno ogromno pojačanje, a ukoliko PSG odluči da ga proda očekuje se da će inkasirati oko 150 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

delko
Covjek osvoji tri lige sampiona zaredom i sad je besmrtan sto dovodi Mbappe-a ? Je li moguce da su ovo novinari :O
8 0
Mehinaldo
Mislim da je najbolji motivator i da mu je jaca strana taj odmos sa igracima meni je to najbolje kod njeg kad covjek vidi onako bahatog balea je trpio i podrzavao gurao ga ali on je nemoguc ili isca realno covjek neprofesionalno se ponasa udebljao se hazard isto ali tu je vadi ih drugi bi ih davno otpisali to mu se vraca ima ljudskost covjek nije kao ono smece mourinho samo sebe uzdize sve sto se osvojio on je kao osvojio smetljar
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi