Bliži se trenutak istine

Je li sinoć Messi odigrao posljednji El Clasico u karijeri? Direktor Barce je zabrinut

Edmir Škorić

Direktor Barcelone Guillermo Amor istakao je da se svi u klubu nadaju da sinoć Lionel Messi nije odigrao svoj posljednji El Clasico u karijeri.

Messi na ljeto postaje slobodan igrač i još uvijek nije poznato hoće li nastaviti saradnju s Barcelonom ili će možda, kao što je to pokušao prošlog ljeta, promijeniti sredinu.

Barcelona je sinoć izgubila s 2:1 od Reala u Madridu i čini se da ostaje i bez lige nakon što je ranije ostala bez Lige prvaka i Kupa Kralja. Sezona za zaborav se primiče kraju, samim tim se sve više gleda prema Argentincu i čeka se taj njegov konačni odgovor.

U međuvremenu, direktor Barce Giullermo Amor nije mogao ništa drugo ni reći osim da se nada da će Messi ostati.

"Nadamo se da je Messi odlučio ostati u Barceloni i da mu ovo sinoć nije bio posljednji El Clasico. Naše želje su da nas predvodi i naredne sezone, ali na njemu je", kazao je Amor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.