Povezuju ga s FK Željezničar

Jović: Niti me ko zvao, niti sam zainteresovan

Endin Čaušević

Amar Osim od danas više nije trener FK Željezničar.

Nakon loše serije čelnici kluba s Grbavice odlučili su da se zahvale Osimu na saradnji, te bi se ubrzo trebalo znati ime novog trenera ovog kluba.

S ekipom Željezničara povezuje se nekoliko trenerskih imena, a među njima i iskusni stručnjak Dragan Jović.

Odlučili smo kontaktirati Jovića koji je za SportSport.ba otkrio da ga iz Željezničara niko nije kontaktirao, ali da nije ni zainteresovan za dolazak na Grbavicu u ovom trenutku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iskreno, niti me je ko kontaktirao, niti sam u ovom trenutku zainteresovan za preuzimanje Željezničara. Nakon posla u Egiptu želim se malo odmoriti i do ljeta sigurno neću nikoga preuzimati", rekao je Jović za SportSport.ba.

Pored Jovića s klupom Željezničara najviše se povezuju Zlatan Nalić i Blaž Slišković, a ko će biti nasljednik Osima trebalo bi se znati uskoro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.