Ponovo se oglasili sa Grbavice

Ko će naslijediti Osima?

Ponovo se oglasili sa Grbavice

Samir Mlaćo

FK Željezničar je ostao bez šefa struke.

Plavi su se razišli sa Amarom Osimom, a večeras je zakazana sjednica Upravnog odbora kluba.

Pojavile su se špekulacije o tome ko će naslijediti Osima, pa su sa Grbavice reagovali saopštenjem.

"FK Željezničar obavještava navijače i javnost da će se večeras održati sjednica Upravnog odbora, a u vezi s aktivnostima o imenovanju novog trenera FK Željezničar.
Također, ističemo da su informacije objavljene na zvaničnoj stranici Kluba jedine koje su vjerodostojne, a sve ostale informacije o novom treneru iz medija su samo špekulacije ili želje pojedinaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

UO će od večeras krenuti u realizaciju imenovanja novog trenera, a do imenovanja novog trenera ekipu će trenirati postojeći stručni štab", stoji u objavi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Rekao Nalic NE prvo uplata pa onda ugovor.Hajde ima Braco Gumena Glava svakako je zavrsio sa Vrbanjušom.
8 6
Colsa
Ma gasi klub omaleni šta će nam ova bruka i sramota!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi