Agent Erlinga Haalanda

Raiola: Nisam u ratu s Borussijom

Edmir Škorić

Poznati nogometni agent Mino Raiola nedavno je boravio u Dortmundu.

Raiola trenutno radi na transferu Erlinga Haalanda. On je nedavno u Španiji pregovarao s Barcelonom i Realom, a plan mu je da svog klijenta na ljeto proda u redove nekog velikana.

Međutim, za razliku od Raiole, čelnici Borussije nemaju namjeru da izgube Norvežanina na kraju sezone.

"Mogu da potvrdim da sam bio u Dortmundu. Michael Zorc mi je vrlo jasno rekao da ne želi da proda Erlinga. Poštujem to, ali to ne znači da se slažem s njim. Međutim, želim naglasiti da nema nikakvog rata između mene i Borussije", kazao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Engleski mediji prenose da će njega rijetki moći da priušte jer Raiola ima nevjerovatno lud plan. Naime, Raiolina ideja jeste da Haaland bude prvi igrač u historiji koji će sedmično zarađivati čak milion eura.

PSG i Manchester City se smatraju među rijetkima koji moža mogu da prihvate takve uslove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.