Raiola ima lud plan za Haalanda: Želi da sedmično zarađuje milion eura!

To rijetki mogu priuštiti

Raiola ima lud plan za Haalanda: Želi da sedmično zarađuje milion eura!

E. Čaušević

U posljednje vrijeme se sve više piše o tome da će Erling Haaland na kraju ove sezone napustiti Borussiju Dortmund.

Haaland igra odlično u dresu njemačkog kluba i nije tajna da je želja mnogih evropskih velikana.

Njegov agent Mino Raiola već je obavio razgovore sa zainteresovanim klubovima iako iz Dortmunda tvrde da Haaland neće biti na prodaju ovog ljeta.

Engleski mediji prenose da će njega rijetki moći da priušte jer Raiola ima nevjerovatno lud plan. Naime, Raiolina ideja jeste da Haaland bude prvi igrač u historiji koji će sedmično zarađivati čak milion eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jasno je da su PSG i Manchester City jedini koji to trenutno mogu da omoguće, a da li će ova Raiolina luda ideja da uspije ostaje nam da vidimo.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Nazalost fudbaleri kojima su agenti vako oholi i pohlepni zavrse u nekom timu kao free transferi... Mino debeli gmaz je pravi primjer za ovo te Haland za 2 godine igra u Leedsu kao drugi spic
8 0
kukuruz
Zaslužio bi
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi