Trenirao individualno na stadionu

Dok ostali igrači Veleža koriste slobodan dan, uzdanica Rođenih želi što prije na teren

Admin Čaušević

Prvotimci Veleža su danas imali slobodan dan, a sutra će započeti pripreme za hercegovčaki derbi protiv Širokog Brijega.

Na stadionu Rođeni danas je individualno trenirao Slaviša Radović, odlični lijevi bek i jedna od glavnih uzdanica mostarske ekipe.

Radović se povrijedio prije nekoliko sedmica kada mu je napukla ključna kost u duelu protiv Slobode na stadionu Tušanj.

Ovaj 27-godišnjak je danas trčao krugove oko terena s namjerom da ojača kondiciju i bude potpuno spreman nakon "zelenog svjetla" ljekarskog tima.

Kako sada stvari stoje Radović neće konkurisati ni za meč protiv Širokog Brijega, a Feđa Dudić bi na njega mogao računati u 27. kolu protiv Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugi povrijeđeni Obren Cvijanović će se prema svemu sudeći naći na listi pozvanih za susret na Pecari, ali će svoju priliku čekati s klupe.

Utakmica Široki Brijeg - Velež se igra u nedjelju od 19 sati. Ova dva tima dijele treće mjesto sa po 45 bodova i bit će to direktni obračun za Evropu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.