Od strane navijača Liverpoola

Napadnut autobus u kojem su bili fudbaleri Real Madrida

Endin Čaušević

Liverpool i Real Madrid večeras na Anfieldu igraju revanš utakmicu polufinale Lige prvaka.

Kraljevski klub je u prvoj utakmici slavio sa 3:1 i ima veoma dobru prednost pred večerašnju utakmicu, ali je jasno da će Liverpool dati maksimum da dođe do preokreta.

Igrači Real Madrida jučer su doputovali u Englesku gdje su odradili jedan trening, ali su pred utakmicu doživjeli veliku neugodnost.

Naime, engleski mediji su objavili da je grupa navijača Liverpoola napala autobus u kojem su bili fudbaleri Real Madrida.

Oni su kamenjima zasuli autobus kraljevskog kluba i uspjeli da razbiju jedno staklo, ali na svu sreću u ovom incidentu nije bilo povrijeđenih.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.