Ajdin Šabanović objavio novi video imitacije

Može li iko 'skinuti' Amara Osima kao on? Ponovo je oduševio!

Midhat Šljivak

Mostarac Ajdin Šabanović postao je poznat širom Bosne i Hercegovine po zaista fantastičnim imitacijama nekadašnjeg trenera FK Željezničar Amara Osima.

Šabanović je u ljeto 2018. godine objavio video koji je oduševio apsolutno sve i u potpunosti je 'skinuo' način na koji govori trofejni stručnjak.

Nakon videa u kojem je Šabanović u stilu Osima komentarisao Svjetsko prvenstvo u Rusiji, krajem 2019. godine stigao je video imitacije nakon poraza Željezničara od Veleža.

Sam Osim je pogledao njegove snimke i okarakterisao ih je kao veoma simpatične, te je pohvalio Šabanovića za imitacije koje radi.

"Puno mi se raje javilo i slalo linkove. Skoro su sve pozitivne reakcije, a i meni je simpa", rekao je Amar Osim.

Sada je došao red da Šabanović odradi novu imitaciju u kojoj glavnu ulogu ima Osim, a za to je iskoristio Amarovu priču iz SportSport.ba podcasta "Moja garaža - moja pravila".

Osim je na svoj način ispričao priču o putovanju ekipe u Izrael tokom pandemije koronavirusa, a Šabanović je ponovo na fenomenalan način sve 'skinuo'.

Nova imitacija će sasvim sigurno ponovo izazvati veliku pažnju na društvenim mrežama i bez ikakve dileme, Ajdinu nema niko ravan kada je u pitanju imitacija trofejnog trenera.

Mostarac je još jednom potvrdio da je zaista fantastičan u imitiranju, a pored Osima na njegovom YouTube kanalu se mogu naći još mnoge odlične stvari.

Treba istaći da je Šabanović veliki navijač mostarskog Veleža i kao i svi navijači ovog kluba jedva čeka da se ponovo otvore tribine kako bi se mogao bodriti voljeni tim.

Dio o kojem Amar Osim priča o putovanju u Izrael, odnosno dio kojeg je 'skinuo' Ajdin možete pogledati od 27. do 30. minute SportSport.ba podcasta i ocijenite sami kako je sve ispalo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.