Foto - EPA

Ne kaje se zbog onog što je napravila

Kinsey nakon dvije godine govorila o čuvenom uletu: Nisam bila spremna na sve što se dogodilo

M. Šljivak

Atraktivna Amerikanka Kinsey Wolanski našla se u centru pažnje 2019. godine kada je u finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama utrčala golišava na teren.

Kinsey je utrčala na teren i privukla je brojne poglede, a na terenu se našla kako bi promovisala porno sajt svog tadašnjeg dečka Vitalyja Zdorovetskog.

U tome je i uspjela. Vitaly je zgrnuo novac na ovom sajtu, a nekoliko mjeseci kasnije završio je vezu sa atraktivnom plavušom.

Međutim, njoj to nije teško palo. Kinsey je stekla veliku popularnost širom svijeta, a u razgovoru za Names magazin ističe da je joj je ulet na teren u finalu itekako pomogao u životu.

"Definitivno nisam bila spremna za ono što se dešavalo nakon te utakmice. Ipak, bila sam veoma uzbuđenja kada sam to napravila jer volim živjeti lud život i volim ići do krajnjih granica", istakla je Kinsey i zatim je dodala:

"Veoma sam zahvalna zbog tog iskustva jer mi je dosta pomoglo da se povežen sa mnogo više publike širom svijeta", istakla je Kinsey.

Nakon finala Kinsey je često snimala zanimljive klipove koji su imali milione pregleda i radila je brojne ludosti širom svijeta.

Posvetila se dosta ekstremnim sportovima. To joj je donijelo i brojne povrede, pa je tako lomila zglob i ključnu kost u samo nekoliko mjeseci.

Interesantno je svakako da je prije nekoliko mjeseci odlučila da napusti Los Angeles. Život je nastavila u Portoriku i istakla je kako je to za nju novi početak.

Ipak, ono po čemu će ovaj 24-godišnjakinja zauvijek biti upamćena je ulet na finale Lige prvaka i to će je pratiti kroz čitav život.