Kinsey se zbog oštrih pravila i običaja u Dubaiju morala suzdržati onoga u čemu posebno uživa

Nije mogla kako je htjela

Kinsey se zbog oštrih pravila i običaja u Dubaiju morala suzdržati onoga u čemu posebno uživa

E. Škorić

Kinsey Wolanski bila je spriječena da se uobičajeno fotografiše u skoro golšavim i provokativnim izdanjima, pošto se nalazila u zemlji koja ne toleriše takve stvari.

Djevojka koja se proslavila ulaskom na teren tokom finala Lige prvaka 2019. godine, danas uživa u velikoj popularnosti i bogatstvu koje je iz dana u dan sve već i veće upravo zahvaljujući slavi, ali i njenom neodoljivom izgledu.

Kinsey je sada posjetila Dubai i pokazala čari na plaži te zemlje. Dobila je brojne lajkove na objavljene fotografije iz Dubaija, no primjetno je da se nije kao i obično skinula.

Zbog zakona u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, morala je gledati do koje mjere skida odjeću. U Dubaiju je strogo zabranjeno nositi u javnosti ono što Kinsey često nosi (monokini i sl.), a za one koji se ne pridržavaju mjera često je na snazi i privođenje uz visoke novčane kazne.

Stoga se Kinsey potrudila da barem donekle poštuje pravila i običaje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, no svejedno je privlačila ogromnu pažnju gdje god bi se pojavila.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIlkU-Zs25w/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIoCg19nTfw/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIgRxx-sC49/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIbVtO2MN5m/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CITJeoMMPuG/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIYihG5sIP6/[/instagram]

Promo

Top Komentari

Hele
Ne mogu da vjerujem da je ovaj članak na jednom sportskom portalu.
6 0
Juve88
To nisu pravila nego moral kontas novinarcicu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi