Bordo tim osvojio vrijedan bod u Mostaru

Hodžić: Čestitam momcima na zalaganju i karakteru

Edmir Škorić

U Mostaru su danas u derbiju kola nogometaši Zrinjskog i Sarajeva remizirali rezultatom 1:1.

Zrinjski je vodio na poluvremenu golom Filipovića s bijele tačke, ali u nastavku je rezervista Fanimo donio jako važan bod gostima iz Sarajeva, koji ostaju lideri i nastavljaju svoj put ka odbrani titule.

"Možemo biti zadovoljni s ovim rezultatom. Svaki bod je bitan i bilo je jako teško igrati protiv Zrinjskog. Čestitao bih momcima na karakteru i zalaganju", rekao je Dušan Hodžić za SportSport.ba, dodavši:

"Za nas je svaka utakmica teška i u svakoj idemo na pobjedu. Nadam se da ćemo ostvarti zacrtani cilj".

Sarajevo trenutno ima 53 boda, drugi je Velež sa 51 bodom, dok je treći Borac s 50 bodova i utakmicom manje. Četvrto mjesto pripada Zrinjskom koji ima 49 bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Sarajevo će u velikom derbiju ugostiti Željezničar.



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.