Bordo tim osvojio vrijedan bod u Mostaru

Hodžić: Čestitam momcima na zalaganju i karakteru

15

Komentari (15)

papagaj
Kakav vrijedan ljudi sve se zna i sarajevo zna da je dogovoreno prvenstvo još u aprilu prošle godine, Borac mora biti prvak
starigrad
Kmeeee~eeee. Sarajevo Šampion. Kmeeeee
JointUnion87
Korona-šampion ... Tugo.
SonPen1946
Dobar Hole pravo, ne ureko se.
siroliver69
Bravo Dušane! Odlicno si odigrao. Umri Jelicu, gnjido!
Sarbit2019
Ovu je tekmu odradio Lavovski Sarajevu treba jos 4 pobjede a ostali neka SABIRAJU.
nemozetako
Koji vam je vrag Bgt? Haj mi samo objasni kako 4 pobjede a 7 kola do kraja. KOJA JE FORMULA, mozda ja fulam nesto. Nije za****ncija, neg fakat me interesuje @Sarbit2019
amer_sa90
Formula je da je momak vjerovatno mislio na medjusobne duele zelje veleza borca zrinjskog sirokog!
Sarbit2019
Eto tebi cu reci ? Samo ti sabiraj mozda Velez osvoji titulu nije u 99 godina pa cete malo sacekati jos 99 godina.HAHAHAHAHAHAHA jos 4 pobjede i pa pa levati.
Sarbit2019
amer_sa90 sta zna nemozetetako vidis da on misli da ima 7 kola do kraja ,a ono 6 kola.Trepere danas evo nas na bod HAHAHAHAHA.
starigrad
Sarbit zapamti. 5 pobjeda do kraja. Šampionski pozdrav svoj Bordo Braći
Sarbit2019
starigrad@ bice i 5 ABD ,a i četri su dovoljne vjeruj mi.Slavit ce se titula OPET
JointUnion87
Ovaj, papak, sutra Borac dobije i na gol-razliku je na prvom mjestu. Ha ja. A da li ćete sve dobiti do kraja, vidjećemo :))) Nemoj kasnije da bude do sudija.
Sarbit2019
Pa mi i kazemo da cemo dobiti do kraja sve.Moze li Borac dobiti do kraja sve.Nemoj opet da se krijete po III mjeseca da ne izlatite iz kuče.
Hoss
Ma Dusan se bori ko lav, svaku tekmu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.