Desni bek Željezničara

Siniša Stevanović zaplakao nakon utakmice sa Olimpikom

Midhat Šljivak

Fudbaleri Željezničara nastavili su katastrofalan niz utakmica bez pobjede u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Izabranici Blaža Sliškovića danas su na Grbavici poraženi od Olimpika sa 2:1, pa je niz Plavih povećan na deset uzastopnih utakmica bez trijumfa.

Na utakmici protiv Olimpika u finišu susreta se povrijedio desni bek Siniša Stevanović. On nije mogao nastaviti meč i Željezničar je završnicu duela odigrao sa 10 fudbalera.

Stevanović je u velikim bolovima napustio teren, a scena nakon utakmice pokazuje koliko je ovaj defanzivac potresen zbog svih dešavanja.

Sjeo je Stevanović pored terena i zaplakao. Nije mogao da zadrži suze, a u ovoj situaciji ih nije želio ni skrivati.

Ostaje nam da vidimo kakva je situacija sa povredom desnog beka Plavih. Po izlasku i reakciji nije nikako dobro, ali sve će se znati u narednim danima.

Siniša Stevanović je član Željezničara od 2016. godine. Fudbaler je sa najdužim stažom u ekipi i za Plave je odigrao preko 140 utakmica u prethodnih pet godina.

Siniša Stevanović FK Željezničar Pozicija: DF

Statistika

20 nastupa
20 kao starter
10 žutih kartona
1 crvenih kartona
0 asistencija
1 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone 32-godišnji fudbaler je odigrao ukupno 20 utakmica i postigao je jedan pogodak.

Željezničar u narednom kolu igra veliki derbi protiv Sarajeva na Koševu i Stevanović bi po svemu sudeći mogao propustiti najveći derbi bh. fudbala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.