Slavko Petrović dao savjet igračima Željezničara na koji način da izađu iz krize

Trener Olimpika

Slavko Petrović dao savjet igračima Željezničara na koji način da izađu iz krize

M. Šljivak

Olimpik je danas na Grbavici savladao Željezničar sa 2:1.

Tim Slavka Petrovića uspio je zaista odličnom igrom da dođe do trijumfa i da osvoji bitne bodove u borbi za ostanak

Petrović je veoma zadovoljan pobjedom svog tima, a imao je interesantan komentar utakmice odigrane na Grbavici

"Ako se izuzme prvih 20-ak minuta, gdje smo jako loše ušli, gdje je Željezničar dominirao, odradili smo odličan posao. Primili smo gol iz prekida, ponovo, mada imamo veliki broj visokih igrača, što je tužno"; rekao je Petrović.

Potom je savjetovao igrače Željezničara kako da izađu iz rezultatske krize.

"Visoko smo u drugom poluvremenu  pritisli njihovu zadnju liniju, to igrači u prvom nisu radili. Naša pobjeda je zaslužena. Željo je u velikoj krizi, ima strahovito dobre igrače. Kako se izlazi iz krize? Uz veliku borbenost. Mi smo sa ovim bodovima jako zadovoljni", rekao je Petorvić za Moja TV.

Do kraja sezone Olimpik ima direktne duele u borbi za ostanak. Imat će duele sa Krupom, Radnikom, Mladosti i Slobodom, a igraju još sa Tuzla Cityjem i Sarajevom.

Bodovi sa Grbavice su sasvim sigurno došli u pravi čas i mogli bi na kraju sarajevskom premijerligašu donijeti ostanak u prvenstvu BIH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpik je preskočio Radnik na tabeli. Sarajevski tim sada ima 23 boda, dva više od tima iz Bijeljine i četiri više od Krupe, ekipa koje su trenutno u borbi za ostanak.

Ponovimo da je Olimpik samo mjesec dana ostvario dvije pobjede protiv Željezničara na Grbavici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Sta ceš nam ti govoriti bijednice mrs u p.m
2 10
bistrik87
lakse Slavko, proglasite cete zlocincem
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi