Francuz oprezan

Manchester United slavio 6:2, Pogba tvrdi da nije sve gotovo

Edmir Škorić

Francuski veznjak Paul Pogba smatra da nije sve završeno iako je njegov tim u prvoj utakmici polufinala Evropske lige savladao Romu sa 6:2.

Roma je vodila 2:1 na poluvremenu, na kraju doživjela debakl i čini se ostala bez finala Evropske lige. Trener Paulo Fonseca je u prvih 37 minuta zbog povreda ostao bez Jordana Veretouta, Pau Lopeza i Leonarda Spinazzole.

Zbog toga u drugom dijelu nisu imali više mogućnosti zamjene, pa su se s vremenom raspali.

"Rezultat je dobar, ali nije gotovo. Moramo se usredotočiti na drugu utakmicu i odigrati u jednako dobrom izdanju. U prvom dijelu smo imali dvije greške i primili dva gola. Bili smo pogubljeni nakon drugog gola", rekao je Pogba, dodavši:

"Na poluvremenu smo rekli da ćemo ispraviti stvari, da ćemo sve pojednostaviti. Svi smo zatim bili motivisani da postignemo što više golova".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.