Sele na dobro poznatu destinaciju

Tuzla City mijenja dom u posljednja dva domaća susreta Premijer lige · Saznajemo

Samir Mlaćo

Nogometaši Tuzle City posljedna dva domaća meča Premijer lige naše zemlje će prema svemu sudeći igrati u Banovićima na stadionu FK Budućnost.

Posljednja tri kola u Premijer ligi igrat će se u istom terminu, a Sloboda i Tuzla City su domaćini 31. i 33. kolo, pa je mlađi premijerligaš odlučio da promijeni svoj dom.

Iz Tuzle City su već poslali dopis Banovićanima, a sve će morati potvrditi i odgovorni iz NS BiH koji će obići stadion u Banovićima i dati zadnju riječ.

Tuzla City danas na Koševu igra meč 28. kola sa Olimpikom, a zatim će na Tušnju ugostiti FK Sarajevo.

Biće to posljednji domaći meč za izabranike Husrefa Musemića na Tušnju, a zatim će promijeniti grad. U Banovićima će ugostiti dva mostarska kluba, Velež i Zrinjski.

Sloboda na drugoj strani u 31. kolu dočekuje Široki Brijeg, a u 33. sezonu završava duelom sa banjalučkim Borcem.

Tuzla City je već jednom igrala svoj domaći meč u Banovićima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, ovaj tim je u maju 2019. godine ugostio Sarajevo, s obzirom da Sloboda u istom terminu igrala domaći meč sa Krupom.

Tuzlaci su tada slavili 1:0 golom Mirsada Hasanovića. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.