Velež objavio konačne podatke o broju prodatih ulaznica, cifra je još narasla

Nakon meča s Borcem

Velež objavio konačne podatke o broju prodatih ulaznica, cifra je još narasla

A. Čaušević

Minute su djelile Velež od toga da prenoći na prvom mjestu Premijer lige, ali je derbi meč s Borcem završen 1:1.

Neposredno poslije utakmice mostarski klub je objavio konačnu cifru prodaje donatorskih ulaznica za duel s Banjalučanima. Akcija je trajala nekoliko dana, a odziv je bio fascinantan.

Nekoliko sati pred utakmicu Rođeni su iznijeli podatak da je prodatio preko 10.000 ulaznica, a do kraja susreta s Borcem ta cifra je dodatno porasla.

Na kraju je prodato ukupno 11.894 ulaznica što je Veležu donijelo zaradu od oko 60.000 KM. Ova akcija možda i najbolje govori kakva lojalnost i ljubav navijača Rođenih vlada prema Veležu.

"Poštovani naši Rođeni, ovom prilikom Vam se još jednom zahvaljujemo na nezaboravnoj sedmici u kojoj smo svima pokazali zašto smo klub RAje, ljubavi, prkosa i ponosa.

Za utakmicu protiv FK Borac, broj kupljenih donatorskih karata u ovom trenutku iznosi 11.894!!!

Oglasi

Hvala Edinu Jelovcu, Mehi i Admiru Čolakoviću koji su i ovaj put podržali Rođene, hvala RAji iz BH Telecoma koji su se organizirali i dali svoj doprinos.

Vi ste od srca podržali Rođene, a oni su srce večeras ostavili na terenu. Idemo dalje zajedno, do kraja, svi kao jedan...Mostar u srcu, Velež do groba", poručili su iz Mostarskog kluba.

[facebook]https://www.facebook.com/velez.fk/posts/2913272605606583[/facebook]

Podsjećanja radi, u očekivano borbenoj i izjednačenoj utakmici Brandao je doveo Velež u vodstvo, a Borac je izjednačio preko Vranješa u 89. minuti nakon uspješno realizovanog penala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rođenim se s mečom protiv Borca nije završila serija derbi utakmica jer ih u narednom kolu čeka gradski drebi sa Zrinjskim. Utakmica Pod Bijelim brijegom na programu je za sedam dana.

Veležu je ovaj meč bio 15. uzastopni u kojem nisu poraženi, a ovakav niz se nije desio još od 1973. godine, kada su Mostarci igrali u čuvenoj genraciji sa Enverom Marićem, Franjom Vladićem i Dušanom Bajevićem koju je vodio Sulejman Rebac igrali fenomenalan fudbal.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Wiener
bravo Velez!! Navijac sam Sarajeva ali sam jucer kao lud navijao za vas..ako mi neuzmemo titulu onda svim srcem to zelim vama!! Sudija nije morao svirati penal
4 0
Taceoni
???????⚽️⚽️⚽️???? Samo jako i dalje F.C.VELEŽ♥️♥️♥️
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi