Vjerovatno će biti kažnjen

Novi čudan potez trenera Hajduka: U klubu su iznenađeni u čemu je došao na utakmicu

Samir Mlaćo

Hajduk je na Poljudu savladao Rijeku (3:2), a trener Splićana Paolo Tramezzani mogao bi biti kažnjen od strane svog kluba.

Naime, Tramezzani je vodio ekipu u Adidasovoj jakni, koja je sponzor Dinama, dok je Hajdukov dobavljač opreme Macron.

Zato čudo potez Italijana, a sada će vjerovatno platiti kaznu.

Tramezzani nakon meča nije želio pred novinare, nego je poslao svog pomoćnika.

Nedavno je bio u centru pažnje kada je poslije meča sa Dinamom uzeo dres Kastratija koji je bio jedan od strijelaca u tom meču.

Njih dvojica se poznaju iz doba kada je Tramezzani bio pomoćni trener Albanije, a kao veliki kolekcionar dresova, odlučio je dodati novi u svoju kolekciju.

Hajduk do kraja sezone ipak ima šanse da izbori Evropu, iako Todorović i društvo ne briljiraju, čak naprotiv.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Splićani su na petom mjestu sa 47 osvojenih bodova i utakmicom manje. Zaostali susret protiv Dinama Hajduk će odigrati u srijedu na Poljudu sa početkom u 18 sati.

Ukoliko slavi imat će realne šanse da na kraju ispuni cilj - plasman u Evropu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti