Bivši igrač Zrinjskog opalio po Mujakiću i društvu: "Ne mogu napraviti razliku u drugoj ligi"

Hajduk poražen u derbiju, zauzima tek peto mjesto

Bivši igrač Zrinjskog opalio po Mujakiću i društvu: "Ne mogu napraviti razliku u drugoj ligi"

S. Mlaćo

Bivši igrač Zrinjskog Tonči Kukoč veoma je aktivan na društvenim mrežama.

Kukoč koristi svaku priliku da prokomentariše dešavanja u svijetu nogometa, a sada je 'udario' na nogometaše Hajduka koji su u velikom derbiju poraženi od Dinama 2:0.

Splićani su pružili blijedu partiju, što je naljutilo Kukoča koji nije štedio 'bile'.

"Izuzev Livaje i Kalinića, ovakav Hajduk ne bi osvojio ni 2. HNL. Polovina njih ne bi mogla napraviti razliku u drugoj ligi. Nama su već godinama krivi Dinamo, Rijeka, Osijek… A jedina i prava istina je da mi bušimo sami sebe. Deset godina ljudi koji vode klub nemaju plan ni program, svaki koji dođe na mjesto predsjednika kaže ‘sljedeće godine ćemo se boriti za naslov prvaka i igrati Evropsku ligu. Zadnji primjer je trenutni predsjednik, blefer, koji na pitanje kako će Hajduk izaći iz minusa odgovara da će Hajduk sljedeće godine igrati skupinu Evropske lige i boriti se za trofeje! S kim, molim te??”, napisao je Kukoč.

Kukoč je ponikao u Hajduku, pa ga očigledno bole loše partije njegovog bivšeg kluba koji je tek na petoj poziciji.

Razočarani su i navijači, a šta će biti preko ljeta sa bh. reprezentativcima Darkom Todorovićem i Nihadom Mujakićem, te ostalima ostaje da se vidi.

Dodatno je lošu atmosferu nakon derbija podgrijao trener Paolo Tramezzani koji je uzeo dres od junaka Dinama Lirima Kastratija.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Poznaju se, a Tramezzani je kao kolekcionar dresova napravio potez koji mu navijači sigurno neće oprostiti.

Kada je Kukoč u pitanju, on trenutno nastupa za člana 2. HNL Opatiju.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Nije ništa krivo rekao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti