Trener FK Sarajevo najavio meč

Marinović: Nema tajni između nas i FK Tuzla City

Haris Zilić

FK Sarajevo će u 29. kolu PLBiH odmjeriti snage protiv FK Tuzla City.

Ova utakmica za Bordo tim može biti i odlučujuća u borbi za titulu, a meč je najavio trener aktuelnih prvaka BiH, Vinko Marinović.

"Nakon derbija nastavljamo prvenstvo. Igramo protiv Tuzle. Prvenstvo ulazi u završnicu. Svaka utakmica je bitna", rekao je Marinović, a zatim dodao:

"Igrali smo sa Tuzlom i u Kupu, nema tu tajni puno između dva kluba. Očekujem neizvjesnu utakmicu i nadam se da ćemo ostvariti rezultat koji nam odgovara."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel Tuzla Citya i Sarajeva na rasporedu je u petak sa početkom u 15 sati.

FK Sarajevo u ovaj meč ulazi kao lider na tabeli sa 56 osvojenih bodova, dva više od Borca, dok su Tuzlaci šestopalsirani sa 45 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.