Odmah stigla kazna

"Mamma mia" čuju se Italijani: Vile pronosale Đavole, nevjerovatno šta je promašio Džeko

Admin Čaušević

Nekoliko ludih minuta Rome u kojim je za kratki vremenski period mogla zabiti čak tri gola Manchester Unitedu.

Edin Džeko je prvo izjednačio na 1:1 u 57. minuti da bi tri minute kasnije Bryan Cristante kompletirao preokret i vratio nadu domaćim.

U nekoliko narednih minuta sreća je pogledala Manchester Uniteda kao rijetko koga na Olimpiku jer je Roma stvorila nekoliko kolosalnih šansi.

Džeko s nekoliko metara nije uspio matirati De Geu, da bi u nastavku akcije odbrana Uniteda nekako očistilia ispred svog gola.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Međutim, tu nije bio kraj prilikama jer je Pellegrini pogodio stativu i mogao je svom timu donijeti dva gola prednosti i donijeti neizvjesnost u ovaj meč.

Kazna za promašaje je stigla u 68. mintuti kada za 2:2 pogađa Cavani što je sjajnom Urugvajcu bio drugi gol na meču. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.