Bayern Borussiji zabio četiri gola za 45 minuta, Lewandowski nikad bliže Gerdu Mulleru

Edmir Škorić

Nogometaši Bayerna imaju 4:0 na poluvremenu utakmice protiv Borussije Moenchengladbach.

Bayern je, s obzirom na poraz Leipziga u Dortmundu, saznao da je novi prvak Njemačke i prije ove utakmice, ali Bavarci rasterećeni nemaju milosti prema gostima iz Moenchengladbacha.

Domaća momčad vodi 4:0 na poluvremenu, a sjajni Robert Lewandowski postigao je dva gola.

Poljski reprezentativac je na 38 golova u Bundesligi i sve je bliže da nadmaši slavnog i legendarnog Gerda Mullera, koji je svojevremeno uspio zabiti 40 golova u jednoj bundesligaškoj sezooni.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Imat će stoga Lewandowski priliku da u preostala dva meča pretekne Mullera, a kako igra, nije nemoguće da u nastavku drugog dijela dodatno se primakne slavnom Nijemcu ili da ga čak i pretekne?

Njegov prvi gol pogledajte OVDJE, a drugi gol, za 3:0, možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.