Poruka upozorenja

Horde zla poslale dopis na adresu FK Sarajevo

Edmir Škorić

Udruženje navijača FK Sarajevo uputilo je dopis na adresu kluba u kojem su se očitovali o trenutnom stanju u klubu i o poziciji na tabeli.

Navijači Sarajeva su nezadovoljni, a sada traže ostavke u rukovodstvu kluba ukoliko se sezona ne okonča osvojenom titulom. Bordo tim je imao plus devet na polusezoni, a sada je drugi na tabeli s istim brojem bodova kao i Borac.

I dok u Sarajevu raznim saopštenjima skreću pažnju na suđenje i tvrde da su oštećeni, navijači smatraju da nema opravdanja ukoliko bordo tim ne završi kao prvi.

FK Sarajevo je trenutno drugoplasirano na tabeli sa 57 bodova, koliko ima i prvoplasirani Borac. Banjalučani su lideri zbog bolje gol razlike +24, u odnosu na +23 koliko ima tim sa Koševa.

Izabranici Vinka Marinovića će u narednom kolu, koje je na rasporedu sredinom sedmice, igrati na Koševu sa ekipom Slobode. Kolo nakon toga će na put u Doboj Kakanj kod Mladosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U pretposljednjem, 32. kolu će na svom stadionu dočekati Radnik, a sezonu 2020/2021 će okončati kao formalni gosti kod ekipe Olimpika.

Borac će do kraja igrati sa Zrinjskim, Željezničarom, Tuzlom City i Slobodom te nema sumnje da nas očekuje itekako zanimljiva trka za naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.