Prvostepena komisija odlučila

Četiri kluba nisu dobila licencu za nastup u Prvoj ligi FBiH naredne sezone

Edmir Škorić

U prostorijama Nogometnog saveza Federacije BiH danas je održana sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova m:tel Prve lige Federacije BiH.

Na sjednici se odlučivalo o izdavanju licenci klubovima koji su aplicirali za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2021/2022.

Licencu za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2021/2022 dobili su sljedeći klubovi:

NK "Bratstvo" Gračanica, FK "Budućnost" Banovići, HNK "Čapljina" Čapljina, FK "Goražde" Goražde, NK "Gošk" Gabela, FK "Igman" Konjic, NK "Jedinstvo" Bihać, HŠK "Posušje" Posušje, FK "Radnik" Hadžići, FK "Rudar" Kakanj, NK "Tošk" Tešanj i NK "Vis Simm Bau" Kosova.

Licencu za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2021/2022 nisu dobili:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

HNK "Orašje" Orašje, NK "Travnik" Travnik, NK "Slaven" Živinice i NK "Zvijezda" Gradačac.

U skladu sa odredbama pravilnika o licenciranju klubova NS FBiH , klubovi imaju pravo uložiti žalbu Drugostepenoj komisiji za licenciranje klubova NS/FS BiH u roku od 8 (osam) dana od dana prijema odluka Prvostepene komisije za licenciranje klubova NS FBiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.