Trener Mladosti

Miljanović zadovoljan bodom na Koševu

Edmir Škorić

Trener Mladosti Nemanja Miljanović mogao je biti zadovoljan nakon osvojenog boda na Koševu.

Mladost je dobar dio meča protiv Olimpika igrala s igračem manje, uz to je domaćin imao i penal, pa je 0:0 za goste ipak na kraju zadovoljavajući rezultat.

"Moramo biti zadovoljni. Naš primarni cilj je bio danas da ne izgubimo utakmicu. Pokušali smo da osvojimo tri boda, ali danas će nam taj bod mnogo značiti s obzirom na to kako se utakmica odvijala. Do tog isključenja bila je egal utakmica, a nakon isključenja Dedića morali smo da se branimo. Imali smo i sreće, Olimpik nije iskoristio penal. Mislim da smo zaslužili i taj faktor sreće. Moram odati priznanje i čestitati svim igračima. Nadam se da će nam ovaj bod značiti opstanak u ligi", rekao je Miljanović, dodavši:

"Ako ćemo realno, nekada bude teže igrati protiv Krupe, Olimpika ili Radnika nego protiv Želje ili Sarajeva. Težak raspored, ekipe iz vrha, ali dokazali smo da možemo da igramo sa svima".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li je ovo dovoljno ekipi Mladosti za ostanak u ligi?

"Sve će zavisiti od drugih rezultata, možda i ovaj bodovni saldo bude dovoljan na kraju".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.